Reparatii masina de spalat whirlpool

Reparatii masini de spalat Servicii Avantajoase

Reparatii masini de spalat  Servicii Avantajoase

Cele mai bune Service avantajoase pentru masini de spalat rufe
reparatii la domiciliu pentru masina de spalat Bucuresti servicewashsystem oferta suna acum.
Pe linga una dintre cele mai avantajoase reparatii la domiciliu este 40% electronice si mecanic,
piese de schimb la orice masina de spalat.Preturi si costuri reduse la
reparatii masini de spalat Bucuresti orice defecte sau modell.

Service si reparatii pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat reparam intr-un timp foarte scurt,Noi suntem SOLUȚIA oricarei probleme electronice a masini de spalat rufe.Centrul tehnic de reparatii masini de spalat rufe Bucuresti, locul unde masina de spalat este diagnosticat corect.Oferim Garantie la piese si manopera 365 de zile.

Deplasarea Constatare si Verificarea
 La Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.