Contact

Ai o întrebare? Doresti sa ne descrii problema pe larg? Scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact si noi îti vom raspunde în cel mult 2 ore!

Contact 0720.137.956
Respect pentru clienti, calitate si siguranta – acestea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne recomanda!
Datorita tie am ajuns aici si îti suntem recunoscatori!
Asteptam, asadar, sa te surprindem placut cu noile persoane ce vor veni la domiciliul tau ?si noua modalitate de a efectua reparatiile la masina de spalat sau Uscatorul de rufe,masini de spalat vase,Aer conditionat intretinere si verificare periodica.

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita în Bucuresti

Deplasarea si verificarea la Domiciliu

An anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.

Defecte cu Probleme Grave.

Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii.

Serviciu clienți Masini de spalat Rufe
Dacă masina de spalat nu funcționează perfect, personalul nostru din Centrul de asistență pentru clienți vă poate rezolva rapid și ușor problema cu telefonul. În caz contrar, vom fi încântați să faceți o programare în funcție de solicitarea dvs., la care un tehnician vă va repara masina de spalat whirlpool,indesit,ariston,samsung,gorenje,ariston hotpoint,ariston aqualtis,candi,zanussi,Whirlpol,electrolux,arctic,beko,bosch,rapid și competent.

Telefon:  0720.137.956

Email: office@servicewashsystem.ro

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 Sambata: 09:00 – 14:00

Pentru mai multe detalii folositi formularul de mai jos.

 

 

 

Lasă un răspuns