Service Masini de Spalat Bucuresti

Servicii si reparatii masini de spalat Bucuresti 

Noi oferim servicii complecte în domeniul nostru de activitate electrocasnice masini de spalat pentru toate marcile:masini de spalat rufe,Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de MASINA DE SPALAT Va oferim Serviciul nostru
Asistență telefonică imediată
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare).la Reparatie.

Reparatii si Service masini de spalat in Bucuresti,module si placi electronice la orice defect sau avarie modul ,placa electronica,bord placa comanda,avari si erorii coduri defecte de comunicare,placi masini de spalat.Reparam orice defect la placii de comada si dysplei masini de spalat.

SERVICE ELECTROCASNICE UZ CASNIC. Reparatii masini de spalat si servicii la domiciliu,Experienta de peste 26 ani,Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat,reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de modell sau defecte electronice,piese de schimb indiferent de modell.

Service si reparatii masini de spalat la domiciliu si reparatii electronice masini de spalat rufe,Garantie la orice defect 2 ani Deplasarea si Constatarea.Echipa noastra sant instruiti mereu,la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marcii,reparatii masini de spalat,ariston aqualtis,ariston AML,whirlpool,samsung,electrolux,bosch,indesit,hotpoint,gorenje,beko,arctic.

 

Deplasarea Constatare si Verificarea 

Deplasarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii