Piese masini de spalat

Servicii si Piese de schimb originale de fabrica pentru orice modell,reparatii masini de spalat Bucuresti.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de masina de spalat Va oferim Serviciul nostru washsystem.
Asistență telefonică imediată la piese de schimb pentru masini de spalat 
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
 
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.
 
Reparatii masina de spalat in Bucuresti la domiciliu dumneavoastra. Piese de schimb masini de spalat de fabrica indesit,ariston,hotpoint,bosch,samsung,beko,gorenje,electrolux,whirlpool.ariston hotpoint,
Oferim servicii profesionale de reparatii electronice,piese dupa cod service la orice marca.
Centrul de reparatii masini de spalat rufe Bucuresti, locul unde masina de spalat este diagnosticat corect si reparatii in timp util
Service masini de spalat Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de masini de spalat rufe, cuve capsulate schimbam rulmenti simering,ax si tanbur,amortizoare peri colectoare.Costul reparatiei poate creste in functie de complexitatea problemei. La noi veti gasi cele mai mici preturi pentru piese si reparatii masini de spalat.