Reparatii masini de spalat Deplasarea Gratuita

Reparații mașini de spălat Bucuresti DEPLASARE GRATUITA

Reparatii masini de spalat la domiciliu,Echipa noastra
sant instruiti mereu,
la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marcii.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de masina de spalat,Va oferim Serviciul nostru
Asistență telefonică imediată la Defecte
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați la reparatii masini de spalat 
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
 
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.

Reparatii masina de spalat an zona dumneavoastra:sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6.

Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnosticul nostru este GARANTAT.

Pentru informații privind garanția, vă rugăm să consultați un tehnician service wash system.Reparam masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Reparatii masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.

 Laborator Reparatii modul electronice placi si programatoare,reparatii masini de spalat indesit,ariston,whirlpool,electrolux,candy,hotpoint,aqualtis,ariston aqualtis,indesit mon,gorenje,placi electronice masini de spalat rufe.

 

Reparam orice model de masina de spalat  Remediam orice defect .Verificare gratuita depanare si intretinere. Centru de consultata electrocasnice,reparatii masini de spalat rufe,masini de spalat vase,uscatoare,reparatii module si placi electronice orice modell.
 
 Garantia wash-system.ro asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei, cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de producatori. Garantia wash-system se poate achizitiona doar pentru produsele ce au o garantie comerciala cuprinsa intre 12 si 24 de luni.
 
SERVICE ELECTROCASNICE. Reparatii masini de spalat rufe,Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat,reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de model sau defect.
 

Costul reparatiei poate creste in functie de complexitatea problemei. La noi veti gasi cele mai mici preturi.

 Probleme la Masini de Spalat si Deplasarea la Domiciliu.

Deplasarea si verificarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.

Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.

 

 

 

Reparatii Masina de Spalat la domiciliu oriunde in Bucuresti.Va stam la dispozitie prin posibilitatea de a solicita o interventie punctuala. Va sustinem avand preturi accesibile, de aceea puteti apela cu încredere la serviciile noastre.

De ce sa lucrezi cu noi 

  • Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
  • Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
  • Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
  • Suntem in pas cu ultima tehnologie
  • Suntem preocupati pentru clientii nostri
  • Standarde de cea mai inalta calitate
  • Creativitate si inovatie fara limite
  • Platforma unica de asistenta pentru clienti.
  • Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.

Oferim masina de spalat la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 4 zile.