Reparatii masini de spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat DEPLASARE GRATUITA Bucuresti

Echipa noastra SERVICE WASH SYSTEM de tehnicieni sunt instruiti mereu
la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marci,service masini de spalat :indesit.ariston,ardo,polar,beko,arctic,samsung,aqualtis,gorenje,whirlpool.
Reparatii masini de spalat an zona dumneavoastra:sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6, si ILFOV,Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnosticul nostru este GARANTAT.

Pentru informații privind garanția, vă rugăm să consultați un tehnician service wash system.Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.

Manopera intre 50 si 150 RON in functie de lucrare.Oferim Garantie 365 de zile.
Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.

ATENTIE Dupa Constatare  – NU – Acceptati Reparatia, Deplasarea si Constatarea sunt Contra Cost 60 ron- Bucuresti 100 ron Ilfov maxim 20 km

Lasă un răspuns