Reparatii masini de spalat sectorul 1

Reparatii masini de spalat sectorul 1 DEPLASARE GRATUITA Bucuresti

Servicii electrocasnice masini de spalat sector 1 Bucuresti-Reparatii masini de spalat la domiciliu experiena in servicii masini de spalat de peste 26 ani reparam orice model sau marca intr-un timp foarte scurt orice defect electronic sau mecanic sectorul 1 

Echipa noastra SERVICE WASH SYSTEM de tehnicieni sunt instruiti mereu
la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marcii,reparatii masini de spalat sector 1, indesit.ariston,ardo,polar,beko,arctic,samsung,aqualtis,gorenje,whirlpool,electrolux,ariston hotpoint,ariston aqualtis,bosch,
Reparatii masini de spalat an zona dumneavoastra:sectorul 1 Bucuresti si ILFOV,Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnosticul nostru este GARANTAT.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de masina de spalat.Va oferim Serviciul nostru washsystem.
Asistență telefonică imediată
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.

Pentru informații privind garanția, vă rugăm să consultați un tehnician service wash system.Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Reparatii masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.Oferim informatii telefonice la orice defect electronic si mecanic.

 Laborator Reparatii module electronice si placi orice model masini de spalat rufe.Asistenta telefonica la orice defect masini de spalat rufe.

ATENTIE Dupa Constatare  – NU – Acceptati Reparatia

Deplasarea si verificarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti – Ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.