avarii si defecte

Defecte Electronice

modul indesit

Reparatii masini de spalat si Service la domiciliu GARANTIE la piese de Fabrica originale si Manopera, Reparatii si intretinere la defecte electronice masini de spalat rufe
Reparatii Masini de Spalat Indesit la domiciliu, in Bucuresti Echipa noastra va asigura/ oricarei probleme electronice avari si defecte a Masini de Spalat.
Reparatii si service pentru masini de spalat INDESIT.Va oferim servicii profesionale ELECTRONICE si intretinerea masinilor de spalat.

Oferim servicii profesionale de reparatii/service masini de spalat in Bucuresti pentru toate modelele: Gorenje, LG, Electrolux, Candy, Samsung, Ariston, Aqualtis, Ardo, Arctic,  Alaska, Whirpool, Zanussi, Siemens, Daewoo, Miele, Beko, ndesit,  Nei, Servis, Hotpoint-Ariston, etc.
Echipa noastra service washsystem dispune de tehnicieni instruiti care sunt mereu la curent cu toate problemele care pot aparea la o masina de spalat.
Veti beneficia de cea mai ieftina manopera, piese de calitate originale si garantie pentru lucrarea efectuata.
Avem la dispozitie toate sculele necesare repararii si intretinerii masinilor de spalat precum si piese de schimb originale. Acestea ne ajuta sa putem remedia orice defectiune electrica, mecanica sau electronica.
Oferim garantie de 12 luni la manopera si 2 ani la piesele schimbate