service

Reparatii masini de spalat Whirlpool

Service masini de spalat si reparatii din gama whirlpool,masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasarea in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Ariston Aqualtis

Experienta de peste 26 ani,Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat,reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de modell sau defecte electronice,piese de schimb indiferent de modell.

Reparatii INDESIT

Reparatii masini de spalat la domiciliu clientului cu garantie 2 ani la piese si defecte electronice module si placii electronice masini de spalat Indesit.Reparatii masini de spalat indesit orice defect.

REPARATII LA DOMICILIU

Service masini de spalat Bucuresti

Echipa noastra sant instruiti mereu,la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marcii,masini de spalat rufe.

Reparatii Electronice

Atelier de reparatii module si programatoare electronice mecanice Reparatii placa electronica placi de baza memorie masini de spalat Ariston,Indesit,Whirlpool,Samsung,Arctic,Beko.

Development

Service Wash System Asigura la domiciliul clientului Servicii de Diagnosticare Electronica placii nemori eprom si reparatii masini de spalat cu GARANTIE.

Centrul de reparatii masini de spalat rufe Bucuresti, locul unde masina de spalat este diagnosticat corect si reparatii in timp util

Reparatii masini de spalat si Service la domiciliu GARANTIE la piese de Fabrica originale si Manopera.

Va oferim servicii profesionale ELECTRONICE si intretinerea masinilor de spalat.

Service masini de spalat

Briefcase
Coffee cups
Customers
Awards

SERVICE RAPIDE LA DOMICILIU

SERVICE WASH SYSTEM BUCURESTI

SERVICE ELECTROCASNICE

 Noi oferim servicii complecte în domeniul nostru de activitate electrocasnice masini de spalat rufe reparatii la domiciliu Constatarea Gratuita experienta an domeniul reparatii masini de spalat.

  • Reparatii masini spalat indesit
  • Reparatii cuve rulmentii
  • Service Electronice
Design
81%
Development
87%
Photography
93%
Strategy
74%

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de aparatul Dvs.Va oferim Serviciul nostru Asistență telefonică imediata 0720137956

REPARATII LA DOMICILIU

Oferim servicii profesionale de reparatii/service masini de spalat in Bucuresti pentru toate modelele: Gorenje, LG, Electrolux, Candy, Samsung, Ariston, Aqualtis, Ardo, Arctic,  Alaska, Whirpool, Zanussi, Siemens, Daewoo, Miele, Beko, ndesit,  Nei, Servis, Hotpoint-Ariston, etc.
Echipa noastra service washsystem dispune de tehnicieni instruiti care sunt mereu la curent cu toate problemele care pot aparea la o masina de spalat.
Veti beneficia de cea mai ieftina manopera, piese de calitate originale si garantie pentru lucrarea efectuata.
Avem la dispozitie toate sculele necesare repararii si intretinerii masinilor de spalat precum si piese de schimb originale. Acestea ne ajuta sa putem remedia orice defectiune electrica, mecanica sau electronica.
Oferim garantie de 12 luni la manopera si 2 ani la piesele schimbate.

Service pentru orice modell de masina de spalat la domiciliu.Constatarea Gratuite.Reparatii masini de spalat Ne Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.