piese masini de spalat

Piese masini de spalat

Publicat

Pentru detalii piese masini de spalat sau Reparatii la domiciliu si servicii sunati la 0720137956.Contactati-ne un tehnician specialist se va deplasa la Domiciliu,EFECTUAM Reparatii masini de spalat la domiciliu deplasarea si constatarea Gratuite Zona de acoperire Bucuresti toate sectoarele si ILFOV.

Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu,piese de schimb masini de spalat rufe numai originale de fabrica toate marcile: Arctic,Ariston,Beko,Zanussi,Electrolux,Samsung,Hotpoint,Gorenje,Indesit,Bosch,Whirlpool etc.animite piese le avem pe stoc-pompa evacuare,clapete hublou,peri colectoare,filtre pompa,furtun caseta,garnitura hublou,contact usa hublou,electrovalva apa,senzor teperatura,rezistenta,placii electronice,anumite piese de schimb se comada in maxim 3 zile dupa codul masini de spalat.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Doresti sa ne descrii problema pe larg? Scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact si noi îti vom raspunde în cel mult 2 ore!

Suntem aici pentru a te ajuta online cu piese de fabrica masini de spalat.

Sunati-ne la 0720.137.956
Suntem aici pentru a te ajuta la orice problema sau piese de schimb pentru masina de spalat rufe.

Pentru defecțiuni  taxele de constatare variază în funcție de modell de placii si defecte electronice se comunică clientului înainte de întrarea în service. Repararea sau înlocuirea componentei poate dura între 2-5 zile, în funcție de disponibilitatea stocului anumite piese.