Piese masini de spalat

Va oferim Serviciul nostru .pentru piese de schimb masini de spalat,whirlpool,indesit,ariston,electrolux,samsung, Asistență telefonica pentru orice defecte electronice.

Variatile de tensiune sint o problema majora la defecte si avari la module si placi electronice la masina de spalat.
Asiguram reparatii si piese de schimb pentru orice model sau marca masini de spalat rufe Bucuresti.

Oferim o Garantie de 12 luni la piese 24 de luni la intervetii electronice,placi,modul,programatoare,avari memori.

Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Piese masini de spalat de fabrica cu garantie pentru orice model sau marca.

Avem pe stoc piese pentru masini de spalat automate,
Piese masini de spalat;pompa evacuare,clapeta samsung,clapeta indesit,peri colectoare,motor whirlpool,electrovalva,presostat,corp filtru,garnitura ublou,usa masini de spalat,placi electronice,bord programator,buton pornire,rezistenta,senzor temperatura,tacometru,amortizoare,arc cuva,rulmentii,simering,flase,tanbur,piese de schimb orice marca.

Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.

Piese electronice module,dysplei,placa comada bord,programatoare,placi electronice,memori programate dupa modelu masini de spalat cod service.

Pentru detalii piese sau Reparatii masini de spalat whirlpool si servicii sunati la 0720137956.Contactati-ne un tehnician specialist se va deplasa la Domiciliu,EFECTUAM Reparatii masini de spalat la domiciliu deplasarea si constatarea Gratuite Zona de acoperire Bucuresti toate sectoarele si ILFOV. Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.