Piese pompa evacuare

[singlepic id=145 w=250 h=200 ]

Reparatii masini de spalat DEPLASARE GRATUITA

SERVICII ELECTROCASNICE. Reparatii masini de spalat Experienta de peste 26 ani,Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat,reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de modell sau piese de schimb oroginale;pompe apa,electrovalve,peri colectoare,clapete,presostat,senzor temp,motore trifazic,programatoare,ublou,butone on/of,piese pentru fiecare marca de fabrica.

PIESE de schimb pentru orice modell de masina de spalat rufe la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Pentru informatii privind garantia, va rugam sa consultati un tehnician servicewashsystem.Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele
din Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat la domiciliul clientului.Deplasarea si Constatarea,Verificare,Periodica GRATUITE

Echipa noastra SERVICEWASHSYSTEM de tehnicieni sunt instruiti mereu la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marci:
indesit.ariston,ardo,polar,beko,arctic,samsung,aqualtis,gorenje,whirlpool.hotpoint,
Reparatii masini de spalat an zona dumneavoastra:sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6, si ILFOV,
Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale pompa evacuare apa,diagnosticul nostru este GARANTAT.