Reparatii masina de spalat whirlpool

pompa evacuare apa

 

Service pentru orice defecte electronice masina de spalat la domiciliu.Oferim Garantie la piese de schimb de fabrica si manopera 365 de zile.Costul reparatiei poate creste in functie de complexitatea problemei. La noi veti gasi cele mai mici preturi la reparatii masini de spalat.
Service masini de spalat Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de masini de spalat rufe: Arctic, Beko, Samsung, Ariston,Indesit,piese de schimb pentru orice marca masini de spalat rufe.
La noi veti gasi cele mai mici preturi pentru reparatii masini de spalat si piese de schimb:pompa evacuare apa,module electronice,placi,electrovalve apa pompa plaset originala italy,peri colectoare,Reparatii la Domiciliu Bucuresti.

 

Variatile de tensiune pot cauza la stergerea memoria modulu electronice,coduri de eroare pentru masinile de spalat:F01-F02-F03-F04-F05-F06-F07-F08-F09 -F10-F11-F12-F13-F23-F26,Programul test diagnoza piese de schimb originale cu Garantie.
Pentru informații privind garanția, vă rugăm să consultați un tehnician Asistența telefonica imediata.
Reparatii masini de spalat si piese de schimb :pompa evacuare apa,amortizoare,clapete ublou,motoare,perii colectoare,filtri cu corp,in toate sectoarele din Bucuresti.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.
 
Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de aparatul Dvs.Va oferim Serviciul nostru
Asistență telefonică imediată la piese si intervetii electronice.
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.

Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

 

Deplasarea Constatare si Verificarea
 La Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.