Reparatii masina de spalat whirlpool

Pompa evacuare apa masini de spalat

[singlepic id=149 w=150 h=100 ]

Echipa noastra dispune de tehnicieni instruiti care sunt mereu la curent cu toate problemele care pot aparea la o masina de spalat.
Piese necesare pentru repararii si intretinerea masinilor de spalat precum si piese de schimb originale pompa evacuare apa Acestea ne ajuta sa putem remedia orice defectiune,Oferim garantie de 12 luni la manopera si 12 luni la piesele schimbate.
Service si reparatii masini de spalat Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de masini de spalat rufe.
Costul reparatiei poate creste in functie de complexitatea problemei. La noi veti gasi cele mai mici preturi pentru masini de spalat.
 

Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.Experienta in servicii pentru repararea masini de spalat.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de aparatul Dvs.Va oferim Serviciul nostru
Asistență telefonică imediată pentru piese.
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
 
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.