Reparati Masini de Spalat la Domiciliu

Reparatii masini de spalat la Domiciliu in Bucuresti oferim servicii profesionale masini de spalat reparatii electronice remediem orice problema la domiciliu daca masina de spalat nu fuctionaza perfect personalu nostru din centru de asistenta telefonica reparatii masini de spalat va poate rezolva rapid si usor in anumite cazuri defecte simple prin telefon.

De cele mai multe ori defectele apar una dupa alta,daca ai probleme cu alimentarea tensiune ne stabila -presiune la apa .poti folosi numarul nostru de telefon pentru orice informatie si pentru a semnala orice problema electronica sau mecanica la masina de spalat.

 

Defectarea modulului electronice:

Caderi de tensiune,sursa alimentare dupa placa electronica,afisajul pote arata codul de eroare F-01 la masina indesit
cudurii de eroare F-06.F-05 la masini din gama WhirlpooL depide de modelu masini de spalat la ariston F05 nu scoate apa (unfundat filtru pompa sau defecta,blocata cere o atentie maxima la curatare)Anumite probleme la masina de spalat sint la alimentare cu apa,electrovalva blocata,arsa sau nu vede nivel apa presostat in scut sau placa nu da comada(nu citeste nivelul de apa)masina se opreste in program,nu scoate apa la clatire,majoritatea au doua electrovalve sar putea fi arsa numai una pe clatire,sau pompa este blocata(pompa defecta are un zgomot de rontait)defecte intilnite mereu la cuve-tanburul se invirte greu sau face zgomot la centrifuga sint rulmentii-simeringul-ax-tanbur se invirte ne centrat.
Majoritatea defectelor se pot repara la domiciliu clietului (schimbarea piese,clapete usa,contact ublou,electrovalve,pompe,rezistente)defectiuni de memorii eeprom,modul electronic procesoar intervetii electronice se fac  in atelierul nostru.

 

Asistenta telefonica 24/24 pentru clienti nostri.

Intotdeauna prestam servicii fara a dapasi timpul stabilit.

Oferim servicii de cea mai buna calitate de fiecare data.

Reparații masini de spalat Bucuresti.
Intervențiile de diagnosticare și reparare se pot face la domiciliul clientului sau la sediul nostru in intervalul orar 08.00 – 18.00

Asistenta Tehnica de urgență non-stop

Problema rezolvata
20% din problemele la electrocasnice masini de spalat se pot rezolva de la distanta.

Sunati-ne la 0720.137.956
Suntem aici pentru a te ajuta online cu reparatii masini de spalat.

Reparam orice placa de baza, acolo unde se poate, folosind echipamente ultramoderne si garantam ca vom face tot ce tine de noi pentru a avea masina de spalat din nou functionala.

reparatia placii electronice
inlocuire mufe placa (alimentare)
Reparatii mufa alimentare inlocuire display
reparatie sursa alimentare/ modul-placa
inlocuire componente ( memorie eeprom, procesor)

Supraincalzirea: din cauza acumularii de calcar dar si a utilizarii excesive, masina de spalat nu se mai raceste corespunzator, iar componentele de pe placa de baza se supraincalzesc.temperatura ridicata Cea mai frecventa problema este dezlipirea procesorului,releu incalzire,sursa etc.

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare)