Reparatii Masini Spalat Beko

REPARATII MASINI DE SPALAT BEKO

Reparatii Masina de Spalat BEKO la domiciliu oriunde in Bucuresti.Va stam la dispozitie prin posibilitatea de a solicita o interventie punctuala. Va sustinem avand preturi accesibile, de aceea puteti apela cu încredere la serviciile noastre beko.

Reparatii Masina spalat bEKO merita a doua sansa! Oferim Garantie 100% !

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare).la Reparatii masini spalat beko.

Reparam orice placa de baza beko acolo unde se poate, folosind echipamente ultramoderne si garantam ca vom face tot ce tine de noi pentru a avea masina de spalat din nou functionala.
Fluctuatiile de tensiune: daca priza nu este prevazuta cu impamantare si exista frecvent fluctuatii de tensiune, masina de spalat poate avea de suferit. Chiar daca circuitele sunt prevazute cu sisteme de protectie, uneori acestea cedeaza ducand la arderea surselor de alimentare si masina de spalat rufe nu mai porneste

reparatia placii electronice beko
inlocuire mufe placa (alimentare)
Reparatii mufa alimentare inlocuire display
reparatie sursa alimentare/ modul
inlocuire componente ( memorie eeprom, procesor)

De cele mai multe ori cand aveti probleme cu masina de spalat apelati fie la prieteni care mai stiu cate ceva, fie incercati sa-l reparati singuri. Probabil va sunt cunoscute expresii de genul: S-ar putea sa fie de la asta sau cealalta…Cred ca s-a dus placa de baza…Probabil ca nu. Poti folosi cu incredere numarul nostru de telefon pentru orice informatie

Nu e suficient sa te uiti la masina de spalat rufe sa-ti dai cu parerea, diagnosticarea  cere atentie deosebita si cunostinte de specialitate.

Supraincalzirea: din cauza acumularii de calcar dar si a utilizarii excesive, masina de spalat nu se mai raceste corespunzator, iar componentele de pe placa de baza se supraincalzesc.temperatura ridicata Cea mai frecventa problema este dezlipirea procesorului,releu incalzire,sursa AL, dar si a altor condesator cum ar fi triac, etc.

In mod normal 2-5 zile de la data intrarii in service. Pentru urgente se percepe o taxa de 50 ron si remedierea se face in 24 ore.

Masina de spalat Automata merita a doua sansa! Oferim Garantie 100% !

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare).la Reparatie.

In mod normal o masina de spalat ar trebui sa porneasca in cateva secunde nu 3 -5 minute.

De ce sa lucrezi cu noi

1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
3. Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
4. Suntem in pas cu ultima tehnologie
5. Suntem preocupati pentru clientii nostri
6. Standarde de cea mai inalta calitate
7. Creativitate si inovatie fara limite
8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.
9. Oferim masina de spalat la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 4 zile.
10. Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.

Reparatii masini spalat beko la domiciliu cu piese originale de Fabrica.