Defectiuni ale masinilor de spalat sint urmatoarele

Reparatii Masini de Spalat Orice Defecte

Erorile care le pot afisa masinile de spalat:F01/F02/F03/F04/F05/F06/F07/F08/F09/F10/F11/F12/ Zona de acoperire BUCURESTI Deplasarea si Constatarea Gratuite

Service – Reparatii masini de spalat rufe în sectorul 1.Centru de reparații București pentru masini de spalat putem soluționa orice defect într-un timp scurt.

Echipa noastra sant instruiti mereu,la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marcii masini de spalat rufe.

Reparatii masini de spalat ariston in toate sectorele deplasare rapida in functie de zona Bucuresti maxim 2 ore,garantie 2 ani la orice defecte,deplasare gratuita si constatare la domiciliu Bucuresti si ilfov.Atentie in anumite cazuri mai grave constatarea contra cost.

Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti

Deplasarea Constatare si Verificarea Contra Cost.

 La Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii la orice defecte electronice sau mecanice.