Reparatii masini de spalat ariston aqualtis

Reparatii Ariston Aqualtis la domiciliu.

Defecte electronice module si placii electronice masini de spalat ariston aqualtis.reparatii rapide la domiciliu constatare gratuita.

Reparatii masini de spalat Ariston, Noi oferim servicii si reparatii complecte în domeniul nostru de activitate pentru toate marcile:masini de spalat rufe,masini de spalat second hand,masini de spalat vase si uscatoare rufe.Reparatii masini de spalat la domiciliu rapide constatare si deplasare total gratuit in Bucuresti.
Reparatii rapide ariston in Zona de Acoperire sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6 Bucuresti-Ilfov.

Deplasarea si verificarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.

Defecte cu Probleme Grave la masini de spalat.

Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.