Reparatii masini de spalat Bulbucata Giurgiu

Servicii de Calitate si nu in ultimul rand Punctualitate. Va garantam ca defectiunile Masini de spalat rufe vor fi rezolvate la domiciliul dumneavoastra.

Reparatiile se fac in maxim 48 ore in functie de defecte electronice modul sau placi programe eprom.Reparatii masini de spalat la domiciliu ilfov Giurgiu,Bulbucata,stilpu.Reparatii electronice pentru masini de spalat rufe.

Reparatii module  electronice indesit, placi Whirlpool,etc.

NOU SCHIMBAM PROCESOARE SI RESOFTARI Pentru Modele. AEG, AEG-Electrolux,ARDO,Arctic,Ariston, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover,Indesit, Hotpoint, Ignis, LG, Maxwell, Meister,Miele, Nei,Panasonic, Platinium, Samsung, Servis, Technolux, Techwood,Whirlpool,si multe altele.

Reparatii masini de spalat, Noi oferim servicii si reparatii complecte în domeniul nostru de activitate pentru toate marcile:masini de spalat rufe,masini de spalat indesit,Ariston,Ardo,Indesit,Beko,Samsung,Ariston Aqualtis hotponit,Gorenje,Zanussi,Reparatii masini de spalat la domiciliu rapide constatare si deplasare total gratuit in Bucuresti.
Reparatii rapide in Zona de Acoperire sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6 Bucuresti-Ilfov.Reparatii masini de spalat Bucuresti.Reparatii masini de spalat Giurgiu si intretinere la masini
de spalat automate.oferim garantie si constatare gratuita,
reparatii electronice la module si placi electronice,pentru modele noi.reparam orice modell,masini spalat,
Reparatii masini de spalat ne deplasam rapid la domiciliu dvs.