reparatii masini de spalat orice defect

Reparatii masini de spalat la domiciliu Bucuresti

Publicat

Reparatii profesionale la domiciliu,defecte aparute la anumite modele,Ariston F-12 nu cumunica placa cu dysplei,Indesit nu porneste (contact ublou,perii colectoare)F-01 motor defect ars,placa triac motor.

 Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele,Avem experienta in domeniul de electrocasnice,masini de spalat Acoperire de spalat Acoperire Bucuresti sectorul 1 sectorul 2,sectorul 3,sectorul 4,sectorul 5,sectorul 6,Reparatii-la domicilui,Remediam orice defecte.

Reparatii masini si Servicii la tine acasa in aceasi zi in toate sectoarele din Bucuresti,indiferent de defectiune,putem repara orice masina de spalat.
Repararea masinilor de spalat la noi,Deplasarea urgenta la Domiciliu. Oferim servicii profesionale pentru toate modelele pentru toate modelele-Arctic,+Ariston,+Beko,+Bosch,+Hoovar,+Gorenje,+Electrolux,+Candy,+Samsung,+Ariston-Aqualtis, - Ariston-hotpoint,+Whirpool,+Zanussi,=Siemens,+Daewoo,+Miele,+Indesit,+Nei,+LG.-Deplasarea rapida,Servicii si Reparatii autorizate la dumneavoastra acasa cu Garantie 2 ani pentru fiecare modell.

Pentru a afla un cost la reparatie la masina de spalat trebuie sa ne comunicati modelul masini,ce nu mai face masina,sau avaria din bord led,anumite reparatii si defecte se pot rezolva prin telefon.