Service profesionale pentru Reparatii masina de spalat Whirlpool.

Solutii la orice problema si Defecte Electronice Whirlpool.

Garantie pentru piese de fabrica Whirlpool.

Servicii Electrocasnice Whirlpool, Reparatii masini de spalat,Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat Whirlpool, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defect electronic de vechime sau modell whirlpool.

Servicii whirlpool Bucuresti,Reparam masini de spalat si oferim garantie 12 luni piese de fabrica,originale whirlpool .Experienta noastra garanteaza cele mai bune servicii la reparatii masini de spalat whirlpool preturi rezonabile. Personalul nostru calificat este întotdeauna disponibil pentru dvs. Preferam o abordare individuala si concentrati pe nevoile si cerintele fiecarui client Servicii Whirlpool AWO/D. 

Deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti zona Tineretului,Berceni,Titan,Pantelimon,Colentina,Lacu tei,Baneasa,Otopeni,Bucuresti Noi,Gilesti,Cringas,Militari,Drumul Taberi,Rahova,Giurgilui,Luica 1Decembrie zona acoperita de tehnicieni nostri reparatii masini de spalat.
Garantie pentru piesele inlocuite
 

ATENTIE Dupa Constatare  – NU – Acceptati Reparatia

Deplasarea si verificarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.