Reparatii masini spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat Bucuresti

SERVICE -Reparatii masini de spalat la Domiciliu Bucuresti si interventii rapide la orice defecte electronice avari programe masini de spalat automate.
Folosim piese de fabrica pentru ficare modell cu Garantie 2 ani
Constatarea este Gratuita la orice interventie electronice sau mecanica
Defecte aparute la masini de spalat F01 triac motor,comunicare display modul,F08 Senzor temp rezistenta la anumite modell F02 AQUA STOP,F09 Memorie stersa,F05 pompa apa evacuare,coduri de eroare diferite pentru fiecare modell tensiunea ne stabila poate cauza o masina de spalat si daca nu fuctioneaza Deconectați aparatul și așteptați 3 minute.Reparatii si interventi la domiciliu asistenta telefonica la defecte si avarii.
Pentru detali sunati la 0720137956.Contactati-ne un tehnician specialist se va deplasa la Domiciliu.

Veti beneficia de cea mai ieftina manopera, piese de calitate originale si garantie pentru lucrarea efectuata.
Avem la dispozitie toate sculele necesare repararii si intretinerii masinilor de spalat precum si piese de schimb originale. Acestea ne ajuta sa putem remedia orice defectiune electrica, mecanica sau electronica.
Oferim garantie de 24 luni la manopera si 2 ani la piesele schimbate.

Reparatii masini de spalat orice defecte Bucuresti.

Serviciu clienți Reparatii Masini de spalat Rufe
Dacă masina de spalat nu funcționează perfect, personalul nostru din Centrul de asistență pentru clienți vă poate rezolva rapid și ușor problema cu telefonul. În caz contrar, vom fi încântați să faceți o programare în funcție de solicitarea dvs., la care un tehnician vă va repara masina de spalat

Service masini de spalat si Reparati la Domiciliu cu Garantie de 2 ani la orice defecte masini de spalat rufe,Reparatii masini de spalat sectorul 2,
Oferim servicii profesionale de reparatii-service masini de spalat in Bucuresti pentru toate modelele: Gorenje, LG, Electrolux, Candy, Samsung, Ariston, Aqualtis, Ardo, Arctic,  Alaska, Whirpool, Zanussi, Siemens, Daewoo, Miele, Beko, ndesit,  Nei, Servis, Hotpoint-Ariston, etc.
Echipa noastra service washsystem dispune de tehnicieni instruiti care sunt mereu la curent cu toate problemele care pot aparea la o masina de spalat.

Reparatii masini de spalat la Domiciliu si Constatarea Gratuita Servicii Profesionale la Domiciliu.