Reparatii la Domiciliu masini de spalat

Echipa noastra de servicii si reparatii la domiciliu este mereu aproape de clieti whirlpool,indesit,ariston,samsung,oferim garanti wash-system de 2 ani la orice interventie,reparatii la domiciliu masini de spalat si interventii electronice pentru programatoare,resoftari memori,whirlpool.Avem cele mai mici preturi din gama whirlpool la interventii.

Service si reparatii pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.

Servicii si intretinere la masina de spalat periodica dupa prima reparatie,servicewashsystem ofera deplasare gratuita in Bucuresti.

Garantie la orice defecte electronice sau mecanice si piese de schimb whirlpool.

Servicii Rapide in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti.

Va sta la dispozitie 7/24 interventii rapide wahs-system

Deplasarea Constatare si Verificarea
 La Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.
 
Reparatii ELECTROCASNICE la Domiciliu, Reparatii masini de spalat Bucuresti,Experienta de peste 26 ani,Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat,reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de modell sau defecte electronice,piese de schimb indiferent de modell.
 

Servicii electronice pentru orice modell de masina de spalat la domiciliu. Deplasarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.