Reparatii masini de spalat orice Defecte

Reparatii masini de spalat automate DEPLASARE GRATUITA Bucuresti Echipa noastra SERVICE WASH SYSTEM de tehnicieni sunt instruiti mereu la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marci,service masini de spalat :indesit.ariston,ardo,polar,beko,arctic,samsung,aqualtis,gorenje,whirlpool. Reparatii masini de spalat, Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnosticul nostru este garantat.

Pentru informatii privind garantia, Va rugam sa consultați un tehnician service wash system Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere.

Costuri: 50 lei – deplasare ridicare placii electronice de la client 60 lei/oră – serviciu tehnic 90 lei/oră – serviciu tehnic în week-end și sarbatori legale 140 lei/oră – serviciu tehnic de urgență non-stop pentru defecțiuni  taxele de constatare variaza in functie de modelul de modul si defecte electronice se comunică clientului inainte de intrarea în service. Repararea sau înlocuirea componentei poate dura între 2-4 zile, în funcție de disponibilitatea stocului. Reparatii Masina de Spalat la domiciliu oriunde in Bucuresti.Va stam la dispozitie prin posibilitatea de a solicita o interventie punctuala. Va sustinem avand preturi accesibile, de aceea puteti apela cu încredere la serviciile noastre. De ce sa lucrezi cu noi – Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi. – Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati – Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit – Suntem in pas cu ultima tehnologie – Suntem preocupati pentru clientii nostri – Standarde de cea mai inalta calitate – Creativitate si inovatie fara limite – Platforma unica de asistenta pentru clienti. – Oferim masina de spalat la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 4 zile. -.Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri. Manopera intre 50 si 150 RON in functie de lucrare.Oferim Garantie 2 ani Reparatii masini de spalat  in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere.Dupa Constatare – NU – Acceptati Reparatia, Deplasarea si Constatarea sunt Contra Cost 60 ron- Bucuresti 100 ron Ilfov maxim 20 km

Lasă un răspuns