Reparatii Masini Spalat la Domiciliu

Reparatii masini spalat whirlpool Bucuresti
Reparatii sectorul 4 – Service masini de spalat in sector 4.Reparatii Bucuresti pentru masini de spalat se ofera garantie tutulor lucrarilor pentru

repararea oricarui model. Reparatii masini de spalat sectorul 4 Bucuresti,cu garantie 2 ani la orice defecte electronice sau mecanice.

Noi suntem SOLUȚIA oricarei probleme electronice a masini de spalat rufe. Centrul tehnic de reparatii masini de spalat rufe

Bucuresti,locul unde masina de spalat este diagnosticat corect. Oferim Garantie la piese si manopera.

Reparatii masini de spalat an zona dumneavoastra-sector 4Bucuresti.Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnostice electronice modul si placi comanda dysplei eeprom memori,Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.

Daca masina de spalat nu functioneaza perfect, personalul nostru din Centrul de asistenta pentru clienti va poate rezolva usor problema cu telefonul.

In caz contrar, vom fi ancantati sa faceti o programare in functie de solicitarea dvs.

Program de lucru:si Servicii
Luni 8 – 20 ;Marti-Miercuri-Joi 08 – 17, Vineri-Sambata: 09 – 16
Reparatii Masina de Spalat la domiciliu oriunde in Bucuresti.Va stam la dispozitie prin posibilitatea de a solicita o interventie punctuala. Va sustinem avand preturi accesibile, de aceea puteti apela cu încredere la serviciile noastre.