Reparatii masini de spalat sectorul 3

Reparatii masini de spalat sectorul 3 Bucuresti

Reparații – Service masini de spalat sectorul 3.Pentru detali electronice indiferent de defecțiune putem soluționa orice defecte suntem profesionisti în mașini de spălat.
Reparatii Masina de Spalat la domiciliu oriunde in Bucuresti.Va stam la dispozitie prin posibilitatea de a solicita o interventie punctuala. Va sustinem avand preturi accesibile, de aceea puteti apela cu încredere la serviciile noastre reparatii sectorul 3BUCURESTI.

 

Echipa noastra SERVICE WASH SYSTEM de tehnicieni sunt instruiti mereu
la curent cu cele mai recente Imbunatatiri tehnice de mai multe marci,service masini de spalat :indesit.ariston,ardo,polar,beko,arctic,samsung,aqualtis,gorenje,whirlpool, orice marca.
Reparatii masini de spalat an zona dumneavoastra: sectorul 3.Veti primi cea mai buna manopera de calitate cu piese de fabrica numai originale diagnosticul nostru este GARANTAT.

Deplasarea si verificarea la Domiciliusint Gratuite

In anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.

Pentru informații privind garanția, vă rugăm să consultați un tehnician service wash system.Reparatii masini de spalat automate in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Reparatii masina de spalat la domiciliul clientului. Deplasarea si Constatarea,Verificare,Intretinere Periodica GRATUITE.

Laborator Reparatii module electronice,placi electronice masini de spalat rufe.