Reparatii Masini de Spalat la domiciliu. Experienta de peste 26 Ani.

Reparatii masini de spalat electrolux Atelier pentru electronice si reparatii masini de spalat modull si placi electronice,procesoare,memorii eprom pentru modul dysplai placi electronice Reparatii masini de spalat la domiciliu clientului cu garantie 2 ani la piese si defecte electronice module si placii electronice masini de spalat Electrolux reparatii rapide la domiciliu constatare gratuita.

Reparatii masini de spalat-Noi oferim servicii si reparatii complecte în domeniul nostru de activitate pentru toate marcile:masini de spalat din Gama Electrolux Bucuresti si ilfov.
Reparatii masini de spalat la domiciliu rapide constatare si deplasare total gratuit in Bucuresti.
Reparatii la Domiciliu in Zona de Acoperire sector 1,sector 2,sector 3,sector 4,sector 5,sector 6-Ilfov.

Reparatii masini de spalat Bucuresti.
Reparatii la domiciliu masini de spalat electrolux Indiferent de defectiune.

Deplasarea si verificarea la Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km,reparatii si servicii.

Experienta de peste 26 in servicii si reparatii electrocasnice pentru repararea oricarui modell de masina de spalat electrolux la domiciliu Bucuresti si ilfov.

Variatile de tensiune pot cauza la stergerea memoria modulu electronice,coduri de eroare pentru masinile de spalat electrolux:F01-F02-F03-F04-F05-F06-F07-F08-F09-F10-F19 defecte Blocat pornire.