Service masini de spalat Ariston

Reparatii masini de spalat ariston Bucuresti

Service si Reparatii masini de spalat Ariston Bucuresti la Domiciliu

SERVICE ELECTROCASNICE. Reparatii masini de spalat Ariston. Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat Ariston, reparam intr-un timp foarte scurt,orice defect electronic ariston.

Calcarul este principalul factor ce deterioreaza piesele unei masini de spalat automate, uscatoare rufe, masini de spalat vase si nu numai. In timpul trecerii apei prin instalatia masinii de spalat rufe sarurile minerale dizolvate in apa se depun sub forma de crusta. Depunerile sunt foarte intense in cazul modificarii temperaturii apei.Reparatii masini de spalat ariston Bucuresti.

Pentru că vrem să vă bucurați în continuare de aparatul Dvs.Va oferim Serviciul nostru
Asistență telefonică imediată
Serviciu furnizat de tehnicieni autorizați
Tehnicienii noștri instruiți în mod constant pe plan intern vă stau la dispoziție pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, cu o intervenție rapidă și eficientă.Pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare, tamburul la începutul ciclului de spălare se rotește mai încet pentru a permite o mai bună înmuiere a hainelor. După câteva minute, tamburul va începe să se rotească la o viteză mai mare. Aceasta face parte dintr-un proces normal, mașina nu este defectă.
Experienta de peste 26 ani! Experienta in servicii pentru repararea oricarui modell de masina de spalat rufe, reparam intr-un timp foarte scurt indiferent de defecte electronice si avarii.
 
Service pentru orice modell de masina de spalat automate la domiciliu. Deplasarea si Constatarea Gratuite.Deplasare in aceeasi zi in toate sectoarele din Bucuresti.
 Deplasarea Constatare si Verificarea La Domiciliu sint Gratuite an anumite cazuri dupa constatarea facuta de tehnicieni nostri se refuza reparatia din anumite motive sau defecte foarte GRAVE:taxa de 60 ron Bucuresti si ilfov 100 ron maxim 20km.Defecte cu Probleme Grave.Cuva sparta,procesor comanda,brat suport rupt cuva,taiata de tanbur,a curs apa in modul electronic sau motor,Probleme cum ati folosit masina de spalat cu zgomot o perioada foarte lunga,indicatii la zgomot nu mai folositi masina de spalat rufe,la o perioada de 12 luni se face o verificare si intretinere la masina de spalat,costurile sint mai mici la interventii si Reparatii.