Reparatii masina de spalat whirlpool

Reparatii masina de spalat – Service-Whirlpool-Bucuresti

Servicii masini de spalat si Reparatii la domiciliu whirlpool,Reparatii masini de spalat Gama Whirlpool

Pentru Servicile oferite la domiciliu,se ofera Garantie de 2 ani la orice lucrare,Constatarea gratuita deplasarea convenabila pentru dvs.
Reparam masini de spalat orice marca de masini:Whirlpool,Indesit,Ariston,Beko,Electrolux,Samsung,etc

Daca masina Whirlpool sa defectat noi oferim reparatii urgente la domiciliu si la domiciliu si vom rezolva problema-Servicii whirlpool Bucuresti.

Defectarea modulului electronice caderi de tensiune,sursa alimentare dupa placa electronica,afisajul pote arata codul de eroare.
cudurii de eroare F-06.F-05 la masini din gama WhirlpooL depide de modelu masini de spalat la ariston F05 nu scoate apa (unfundat filtru pompa sau defecta,blocata cere o atentie maxima la curatare)Anumite probleme la masina de spalat sint la alimentare cu apa,electrovalva blocata,arsa sau nu vede nivel apa presostat in scut sau placa nu da comada(nu citeste nivelul de apa)masina se opreste in program,nu scoate apa la clatire,majoritatea au doua electrovalve sar putea fi arsa numai una pe clatire,sau pompa este blocata(pompa defecta are un zgomot de rontait)defecte intilnite mereu la cuve-tanburul se invirte greu sau face zgomot la centrifuga sint rulmentii-simeringul-ax-tanbur se invirte ne centrat.
Majoritatea defectelor se pot repara la domiciliu clietului (schimbarea piese,clapete usa,contact ublou,electrovalve,pompe,rezistente).

Nu e suficient sa te uiti la masina si sa-ti dai cu parerea,diagnosticarea cere atentie deosebita gama whirlpool.

Supraincalzirea: din cauza acumularii de calcar dar si a utilizarii excesive, masina de spalat nu se mai raceste corespunzator, iar componentele de pe placa de baza se supraincalzesc.temperatura ridicata Cea mai frecventa problema este dezlipirea procesorului,releu incalzire,sursa dar si a altor condesator cum ar fi triac, etc.

Fluctuatiile de tensiune: daca priza nu este prevazuta cu impamantare si exista frecvent fluctuatii de tensiune, masina de spalat poate avea de suferit. Chiar daca circuitele sunt prevazute cu sisteme de protectie, uneori acestea cedeaza ducand la arderea surselor de alimentare si masina de spalat Whirlpool nu mai porneste

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar la Reparatie