Servicii Electronice

Servicii Electronice module si placii masini de spalat,Reparații masini de spalat Bucuresti.
Intervențiile de diagnosticare și reparare se pot face la domiciliul clientului sau la sediul nostru in intervalul orar 08.00 – 18.00 Asistenta Tehnica de urgență non-stop

Suntem aici pentru a te ajuta online cu Servicii Electronice.

Problema rezolvata
20% din problemele la electrocasnice masini de spalat si electronice se pot rezolva de la distanta.

Suntem aici pentru a te ajuta online Asistenta electronica sunati-ne la 0720137956.

Poti folosi cu incredere numarul nostru de telefon pentru orice informatie si pentru a semnala orice problema electronica la Masina de Spalat.

Servicii Electronice masini de spalat,Reparam orice placa de baza, acolo unde se poate, folosind echipamente ultramoderne si garantam ca vom face tot ce tine de noi pentru a avea masina de spalat din nou functionala.

Reparatia placii electronice masini de spalat
inlocuire mufe placa (alimentare)
Reparatii mufa alimentare inlocuire display
Reparatie sursa alimentare/ modul Electronic
inlocuire componente ( memorie eeprom, procesor)

 Supraincalzirea: din cauza acumularii de calcar dar si a utilizarii excesive, masina de spalat nu se mai raceste corespunzator, iar componentele de pe placa de baza se supraincalzesc.temperatura ridicata Cea mai frecventa problema este dezlipirea procesorului,releu incalzire,sursa AL, dar si a altor condesator cum ar fi triac, etc.

Cat dureaza reparatia la module/placi/electronice

In mod normal 2-5 zile de la data intrarii in service. Pentru urgente se percepe o taxa de 50 ron si remedierea se face in 24 ore.

Masina de spalat merita a doua sansa – Oferim Garantie 100% 

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare).la Reparatie.

In mod normal o masina de spalat ar trebui sa porneasca in cateva secunde nu 3 -5 minute.

 

 

Servicii electronice masini de spalat,De cele mai multe ori defectiunile apar una dupa alta. Daca ai probleme cu alimentarea,apa aceasta poate cauza arderea placi electronice. Atunci cand toti spun sa-ti cumperi alta placa de baza, noi propunem alta solutie: reparatia cele defecte. Ce trebuie sa faci? Vino cu placa la noi.

Servicii Electronice masini de spalat

Daca nu ai timp sa ajungi la noi, venim noi la tine, trebuie doar sa ne anunti, sa ne dai adresa completa si venim sa ridicam placa electronica.

Costuri diagnosticare: GRATUIT- daca alegeti sa reparati la noi, sau 50 lei daca nu doriti sa-l reparati.