Servicii Electronice pentru Masini de Spalat Bucuresti

Servicii Electronice module si placii masini de spalat,Reparații masini de spalat Bucuresti.

 

Intervențiile de diagnosticare și reparare se pot face la domiciliul clientului sau la sediul nostru.Suntem aici pentru a te ajuta online Asistenta electronica sunati-ne la 0720137956.

 

Servicii Electronice masini de spalat,Reparam orice placa de baza, acolo unde se poate, folosind echipamente ultramoderne si garantam ca vom face tot ce tine de noi pentru a avea masina de spalat din nou functionala.

Reparatia placii electronice masini de spalat
inlocuire mufe placa (alimentare)
Reparatii mufa alimentare inlocuire display
Reparatie sursa alimentare/ modul Electronic
inlocuire componente ( memorie eeprom, procesor)

 Supraincalzirea: din cauza acumularii de calcar dar si a utilizarii excesive, masina de spalat nu se mai raceste corespunzator, iar componentele de pe placa de baza se supraincalzesc.temperatura ridicata Cea mai frecventa problema este dezlipirea procesorului,releu incalzire,sursa alimentare dar si a altor condesator cum ar fi eprom,triac, etc.

Defectarea modulului electronice caderi de tensiune:

Sursa alimentare dupa placa electronica,afisajul pote arata codul de eroare F-01 la masina indesit
cudurii de eroare F-06.F-05 la masini din gama WhirlpooL depide de modelu masini de spalat la ariston F05 nu scoate apa (unfundat filtru pompa sau defecta,blocata cere o atentie maxima la curatare)Anumite probleme la masina de spalat sint la alimentare cu apa,electrovalva blocata,arsa sau nu vede nivel apa presostat in scut sau placa nu da comada(nu citeste nivelul de apa)masina se opreste in program,nu scoate apa la clatire,majoritatea au doua electrovalve sar putea fi arsa numai una pe clatire,sau pompa este blocata(pompa defecta are un zgomot de rontait)defecte intilnite mereu la cuve-tanburul se invirte greu sau face zgomot la centrifuga sint rulmentii-simeringul-ax-tanbur se invirte ne centrat.
Majoritatea defectelor se pot repara la domiciliu clietului (schimbarea piese,clapete usa,contact ublou,electrovalve,pompe,rezistente)defectiuni de memorii eeprom,modul electronic procesoar intervetii electronice se fac in atelierul nostru

Reparatii masini de spalat in toate sectoarele din Bucuresti – ilfov.

Avem experienta in domeniul de electrocasnice masini de spalat la domiciliu,zona de acoperire sectorul-1, sectorul 2,sectorul 3sectorul 4,sectorul 5,sectorul 6 si ILFOV

Cat dureaza reparatia la module/placi/electronice

In mod normal 2-5 zile de la data intrarii in service. Pentru urgente se percepe o taxa de 50 ron si remedierea se face in 24 ore.

Masina de spalat merita a doua sansa – Oferim Garantie 100%

Puteti solicita o interventie la domiciliu pentru remedierea problemei. Imediat cum primim solicitarea tehnicienii nostri sunt informati si pregatiti sa intervina fara vreun cost suplimentar (nu se percepe taxa pentru deplasare si constatare).la Reparatie.

Servicii electronice masini de spalat,De cele mai multe ori defectiunile apar una dupa alta. Daca ai probleme cu alimentarea,apa aceasta poate cauza arderea placi electronice. Atunci cand toti spun sa-ti cumperi alta placa de baza, noi propunem alta solutie: reparatia cele defecte. Ce trebuie sa faci? Vino cu placa la noi.

Daca nu ai timp sa ajungi la noi, venim noi la tine, trebuie doar sa ne anunti, sa ne dai adresa completa,descrie problema si venim sa ridicam placa electronica.

Costuri diagnosticare: GRATUIT- daca alegeti sa reparati la noi, sau 50 lei daca nu doriti sa-l reparati.