Reparatii masini de spalat-Bucuresti-ILFOV

Servicii si reparatii sigure la toate marcile de masini de spalat.Echipa noastra va ofera constatarea defectiunii la fata locului, in prezenta dumneavoastra, complet gratuit,reparatii masini de spalat Bucuresti ilfov.

Oferim prelungirea functionalitatii masini de spalat cu 5 ani; dupa constatare si reparatie va oferim GARANTIE de 2 ani maxim si CONTRACT DE INTRETINERE de comun acord.

Reparatii masini spalat Bucuresti
Servicii si reparatii modele de masini de spalat  samsung, Indesit, Beko, Daewoo, arctic, Electrolux,  Beko,  bosch, Zanussi, candi,service indesit,service ardo,service ariston,service whirlpool,acoperim toate sectoarele.
Servicii si reparati masini spalat servicii masini spalat Indesit, servicii masini spalat Arctic,servicii masini spalat Beko , servicii masini de spalat Ardo,servicii masini de spalat, servicii masini de spalat Whirpool,servicii masini de spalat Zanussi, servicii masini spalat bosch,

 

Echipa www.servicewashsystem.ro va onora cererea in cel mai scurt timp . Reparatiile urgente vor avea prioritate.

Deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi este de maxim 50 km. Va informam asupra sumei de plata inaintea efectuarii reparatiei

Raspundem garantat la comenzi in maxim 2 ore, in functie de disponibilitatea dumneavoastra. Pentru URGENTE se aplica un cost suplimentar de 50 lei, service & reparatii   se fac pe loc la domiciliu.
In ce credem NOI:

  • Promptitudine
  • Responsabilitate
  • Profesionalism
  • Calitate
  • Seriozitate